Gasterij De Harmonie heeft zalen voor verschillende gezelschappen. Kleine en grote groepen kunnen er vergaderen, koffie drinken of eten. Er zijn kleine zaaltjes en de grote zaal kan worden opgedeeld.

Voor een koffietafel of herdenkingsbijeenkomst kunt u uw wensen kenbaar maken. Ayten Kaplan zorgt graag voor een mooie herinnering aan een verdrietige dag.

De zalen zijn geschikt voor bedrijfsfeesten en huwelijksfeesten. Heeft u wat te vieren? Bespreek dan met Ayten uw wensen en u beleeft een onvergetelijke dag.

Biljart

Biljartvereniging Martin heeft onderdak bij Gasterij De Harmonie

Op woensdag en donderdag oefenen de recreanten vanaf 13.00 uur.
Van maandag tot en met donderdag zijn er onderlinge wedstrijden vanaf 19.00 uur.

Darts

Bij Gasterij De Harmonie kunt u gezellig met vrienden darten. De dartvereniging speelt in de oneven weken op dinsdagavond vanaf 19.00 uur. Dan is het dartbord bezet.

Bingo

Elke dinsdag is er bij Gasterij De Harmonie een bingo-avond, georganiseerd door Schutterij Wilhelmina. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Biljartvereniging Martin organiseert elke zondagavond vanaf 19.00 uur een bingo-avond.

Bridge

Elke maandag en donderdag wordt er vanaf 19.30 gebridged bij Gasterij De Harmonie.

U kunt hier de uitslagen en standen bekijken.